1.INTRODUCCIÓ


La utilització d'aquesta pàgina, així com dels serveis que en ella es posa a la disposició de l'usuari, suposarà l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en la present Informació Legal pel que l'usuari deurà ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti el Lloc. El fet d'accedir a aquest Lloc implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals pel que es recomana a l'usuari la seva impressió o la seva descàrrega i lectura detallada cada vegada que accedeixi al Lloc.


1.2. Dades identificatives


El titular de Puzzlearts.es és Impacte Gran Format S.L., en endavant Puzzlearts, empresa constituïda a Barcelona el 28 de gener del 2002 amb NIF: B62761960 inscrita en el registre mercantil de Barcelona en el tom 34200, foli 65, fulla B244759, inscripció 1. Si desitges accedir, cancel·lar o rectificar les teves dades pots posar-te en contacte mitjançant el nostre correu electrònic a comercial@impactegranformat.com, formulari de contacte o mitjançant telèfon d'atenció al client 93 712 17 97.


2. PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES 


· Dades recollides: Nom i cognoms, adreça de facturació, adreça d'enviament, email, mòbil, i en alguns casos, DNI o CIF, data de naixement (requisits no obligatoris)
· Únicament es tracten aquestes dades per a la preparació i enviament de la comanda. En casos de quins el client marcarà expressament la casella de newsletters, se li envia emails de notícies i informació
· Les dades solament es comparteixen amb l'agència de transport. En cap cas NIF, CIF o data de naixement són compartits. Per a obligacions tributàries, també es comparteixen amb l'Agència Tributària, Seguretat Social, bancs i gestoria.
· Les dades es conserven fins que el client decideix o ens comunica eliminar el seu compte client a la nostra web o transcorregut 1 any.

En Impacte Gran Format S.L. estem especialment conscienciats sobre la seguretat i per garantir la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients. Ens comprometem a donar-te el millor servei i la millor experiència online.

Al moment en què un client realitza una comanda a través del nostre servidor segur, les seves dades personals, domiciliaris, i els relatius a les seves compres i formes de pagament, són incorporats a la nostra base de dades per tramitar la comanda.

Per tant, en compliment amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Impacte Gran Format S.L. t'informa que mitjançant l'emplenament dels formularis, les teves dades personals quedaran incorporats a una base de dades la finalitat de la qual és la de mantenir la relació contractual amb els nostres clients, facilitar la tramitació de les comandes, la realització d'estudis estadístics...

Impacte Gran Format S.L. garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-los i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

En Impacte Gran Format S.L. no tenim cap accés a la informació relacionada amb el nombre de la targeta de crèdit dels nostres clients. Nosaltres únicament rebem la confirmació del pagament per part de les institucions bancàries que tramiten la comanda.


Els comentaris i opinions que en diverses zones del lloc web poden ser enviats voluntàriament pels usuaris no són dades personals de caràcter privats sinó públics. Aquests comentaris no expressen l'opinió d'Impacte Gran Format S.L. i són responsabilitat exclusiva de les persones que ho realitzen. Per això, Impacte Gran Format S.L. no es fa responsable del contingut de les opinions i comentaris enviats pels usuaris.

3.FUNCIONAMENT


Impacte Gran Format S.L. es reserva el dret a modificar, a qualsevol moment, unilateralment i sense necessitat de prèvia notificació als seus usuaris, els continguts, l'estructura, el funcionament o les condicions d'accés d'aquest lloc.

No obstant això, els usuaris del lloc són conscient i accepten que parteix de la informació continguda en ell podria ser incorrecta, estar incompleta o antiquada, o contenir errors tipogràfics. Impacte Gran Format S.L. no està obligada a actualitzar el contingut d'aquest lloc i no serà responsable de la no actualització de la informació. És d'exclusiva responsabilitat de l'usuari avaluar l'exactitud i/o utilitat de qualsevol informació, consell, opinió, o qualsevol altre contingut disponible a través d'aquest lloc.

Així mateix Impacte Gran Format S.L. es reserva el dret a suspendre temporalment, sense necessitat de previ avís, l'accés a aquest lloc per realitzar operacions de manteniment, actualització, millora o de reparació.

Està prohibit que l'usuari utilitzi aquest lloc web per a l'enviament, la transmissió o la publicació de qualsevol material il·legal, amenaçador, calumniós, difamatori, propagandístic, escandalós, obscè, pornogràfic, o qualsevol un altre material que pogués donar lloc a responsabilitats civils o penals conforme a la legislació aplicable, fets aquests dels quals en qualsevol cas serà responsable l'usuari.

Impacte Gran Format S.L. tampoc garanteix que aquest lloc web o els servidors que ho allotgen estiguin lliures de virus i d'un altre tipus de programari potencialment perillós, així com la disponibilitat, continuïtat, utilitat i infal·libilitat del funcionament d'aquest lloc, dels seus serveis o els seus continguts; ni la licitud, fiabilitat o utilitat de la informació i continguts subministrats per tercers a través d'aquest lloc.

Amb caràcter general només podran usar aquest lloc les persones físiques i jurídiques amb capacitat jurídica suficient d'acord amb la legislació aplicable. De manera excepcional podran usar el lloc menors d'edat que hagin obtingut prèviament l'autorització dels seus pares o tutors legals, els quals seran responsables de l'ús que el menor al seu càrrec faci del lloc.4.ENLLAÇOS EXTERNS


Respecte als enllaços externs continguts en el lloc web, Impacte Gran Format S.L. no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer o prestar-se en aquests llocs. L'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat als continguts, i en les condicions d'ús que ho regeixin, de les destinacions d'aquests enllaços externs. Impacte Gran Format S.L. no pot controlar els continguts existents en els llocs enllaçats des d'aquest lloc web. L'usuari, per tant, ha d'extremar la prudència en la valoració i utilització de la informació, continguts i serveis existents en aquests llocs.


5.CONDICIONS DE VENDA


5.1 Impostos


Tots els productes inclouen l'Impost de Valor Afegit (IVA) tret que s'indiqui el contrari


5.2 FORMES DE PAGAMENT

5.2.1 TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

En seleccionar aquesta forma de pagament, t'arribarà un e-mail amb tota la informació per realitzar la transferència. Quan la facis, és important indicar el nombre de comanda en l'apartat concepte en realitzar la transferència. Tingues en compte que aquesta forma de pagament es pot retardar a causa que els bancs triguen entre 24 i 48 hores a rebre l'ingrés. Una vegada tinguem el pagament realitzat, passarem a realitzar la seva comanda.

5.2.2 TARGETA DE CRÈDIT

Es produeix d'una forma totalment segura amb tecnologia de seguretat estàndard SSL SecureSocked Layer, per la qual cosa la seva informació del banc i les seves dades personals estan fora de perill. Tot el procés aquesta totalment encriptat, mitjançant TPV en el qual els dos bancs (El teu i el nostre), es comuniquen per fer l'operació.

5.2.3 PAYPAL

Aquest sistema de pagament es realitza a través de la xarxa de PayPal, que té la seva pròpia infraestructura financera de comptes bancaris i targetes de crèdit per realitzar el pagament des d'aquí.

5.3 Despeses i termini d'enviament

Consulta el temps i el preu dels enviaments aquí.
Els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries en el transportista i per dificultats en el lliurament de la mercaderia. Impacte Gran Format S.L. es compromet a reposar en un termini raonable qualsevol comanda que hagi estat danyat o perdut per aquesta agència. 

També ha de tenir en compte que els dissabtes, diumenges i festius no hi ha repartiment. 

De moment, no realitzem enviaments a Ceuta, Melilla ni a les Illes Canàries. 

Si la teva comanda supera els 50€ (península), enviament gratis. 

Els lliuraments es realitzaran al destinatari a peu de carrer per les quals siguin amb agència.


IMPORTANT: En el cas que l'enviament no hagi pogut ser lliurat en alguna de les 2 ocasions, o hagi estat rebutjada per qualsevol motiu, el client haurà d'abonar novament el cost del transport per tornar a realitzar un nou enviament quan estigui ens arribi a les nostres instal·lacions. Si vols retornar els productes, SEMPRE hauràs d'acceptar el paquet. En aquests casos el client sempre està informat de la situació de l'enviament, per tant Impacte Gran Format S.L. no assumeix cap responsabilitat i es reserva el dret de cobrar al client les despeses de la devolució per part de l'agència.

5.4 Devolucions

Devolucions fàcils, perquè la nostra prioritat és satisfer-te;

Pots retornar la teva compra en un termini de 14 dies naturals després de la data de recepció o lliurament de la teva comanda.6. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL


Tots els continguts del lloc, incloent, a títol enunciatiu i no limitatiu, les marques comercials, logotips, gràfics, imatges, arxius de so i vídeo, programari, codi de programació, textos, icones, i els noms que identifiquen serveis són propietat d'Impacte Gran FormatS.L. i estan protegits per la legislació vigent en matèria de drets de propietat intel·lectual i industrial.

L'accés de l'usuari a aquest lloc no implica cap tipus de renúncia, transmissió ni cessió, total o parcial, de dites dretes de propietat, per aquesta raó, l'accés a aquests continguts o elements no atorga, en cap concepte, a l'usuari la possibilitat de la seva còpia, venda, modificació, reproducció, publicació, cessió, transmissió, o creació de nous productes o serveis derivats de la informació i elements aquí continguts.

Queda prohibida la reproducció ja sigui total o parcial, o la transformació de qualsevol dels continguts de la present web, així com el seu disseny, presentació de continguts, text, imatges, logotips i combinació de colors, sense autorització expressa i prèvia del titular.

Els logotips inclosos en aquesta web són marques registrades pels seus respectius i el seu ús està condicionat per la llei.
La responsabilitat del seu ús declina sobre el comprador.
Impacte Gran Format S.L. no es responsabilitza de l'ús fraudulent d'aquests.


7. POLÍTICA DE L'ÚS DE COOKIES


Els "Cookies" són fitxers de text que els servidors que allotgen llocs web envien als navegadors dels seus usuaris. Els cookies no es poden executar ni poden contenir virus, i només poden llegir-se pel servidor que allotja el lloc web.

Aquest lloc requereix l'ocupació de "Cookies"per al seu correcte funcionament.


8.DRETS D'Impacte Gran Format S.L.


Impacte Gran Format S.L. pot a qualsevol moment, amb avís o sense ell, eliminar el contingut que crea oportú dels servidors i directoris d'Impacte Gran Format S.L. així com prohibir l'ús dels serveis d'Impacte Gran FormatS.L.


9. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ


Aquest lloc es troba situat i és operat des d'Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d'Espanya, sense que siguin aplicable els principis sobre conflicte de lleis.

Si l'usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc des de fora d'Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis locals pertinents.

Es reserva el dret de modificar a qualsevol moment les presents condicions d'ús, així com qualsevol de les altres condicions particulars.

10. POLÍTICA DE PRIVADESA

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític web proporcionat per Google, Inc. ("Google“). Google Analytics utilitza les trucades “cookies”, arxius de text que s'instal·len en l'ordinador i que fan possible l'anàlisi del comportament dels usuaris en Internet. La informació que genera la cookiesobre l'ús que realitza l'usuari de la pàgina web es transmet i s'emmagatzema generalment en els servidors de Google d'Estats Units. En cas d'activar l'opció d'IP anònima a la pàgina web, l'adreça IP no apareixerà completa dins dels països de la Unió Europea o en els altres països que així ho hagin acordat dins de l'espai econòmic de la Unió Europea. Solament excepcionalment es transmetrà l'adreça IP completa a un servidor de Google a Estats Units i una vegada allí s'escurçarà. Únicament amb autorització de l'usuari de la pàgina, Google utilitzarà aquesta informació amb la finalitat de valorar el comportament de l'usuari a la pàgina web, generar informes sobre les activitats de la web i oferir a l'amo de la pàgina serveis relacionats amb l'ús web i d'Internet. L'adreça IP transmesa pel seu navegador en el marc de Google Analytics no s'associarà amb altres dades de Google. L'usuari pot evitar l'emmagatzematge de cookies configurant el navegador corresponentment de manera que no s'emmagatzemin les cookies. Aquesta configuració pot afectar a la plena funcionalitat de la pàgina web. Amb l'ús d'aquesta web, l'usuari està d'acord amb el processament de dades per Google de la forma anteriorment esmentada. L'usuari també pot evitar el registre de les dades generades per les cookies i dels relacionats a l'ús de la pàgina web (inclosa l'adreça IP), així com el processament dels mateixos descarregant i instal·lant el següent plugin per al navegador disponible a través d'aquest link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Més informació sobre els termes i condicions d'ús i política de privadesa en les condicions d'ús de Google Analytics o en les condicions generals de Google Analytics. Tingues en compte que en aquesta pàgina el codi de Google analytics inclou l'etiqueta “gat._anonymizeIp();”, que assegura la recol·lecció d'adreces IP de manera anònima (màscara d'IP).

11. PRODUCTES

Tingues en compte que els productes i colors poden ser lleugerament diferents als quals es mostren en pantalla, si tens algun dubte posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudem.